Annamariska Creative Commons License 2012.10.11 0 0 2989

A büfééttermekben annyi hűtött árványvizet ihatsz, amennyit csak akarsz ingyen. A kávéautomaták 24 órán keresztül rendelkezésetekre állnak szintén ingyen. Reggelinél 3 féle gyümölcsléből lehet ingyen , korlátlanul fogyasztani.

Első utasként mi is attól féltünk, hogy nagyon drágán mérik a hajón a vizet és a sört, ezért sörcsomagot vettünk ( 14 sör/54 euro) és egy ásványvíz csomagot ( 14 l. víz /34 euro). Az árványvízcsomagnek megmaradt a fele, mert nem tudtuk, hogy fel lehet vinni a szobába például, vagy ki lehet vinni a kirándulásokra. Így a hajón kívül és a minibárból is külön megfizettük a víz árát.

A sörcsomag szerintem megéri mert egy sör ( 33 dl.) 5 euró körül van + szervízdíj.

Én azért minden este megittam 1 koktélt, mert hát abban a környezetben jól akartam magam érezni. 1 koktél átlagosan 6,50 euro+15 % szervízdíj.

Ezért gondolkodtunk azon, hogy legközelebb 1 főnek megvesszük az all inclusive csaomagot 23 Euro/nap/fő, és ketten leisszuk az árát.

Ha meg kell venni mindkettőnknek, akkor nem éri már meg, mert annyit nem tudunk inni.

Előzmény: sutalaci (2978)