esho Creative Commons License 2012.10.07 0 0 3168

Sziasztok!

Egyksi segítséget kérnék, ha lehet :) Okt. 12-én utazok Milánóba a barátommal, és az érdekelne hogy milyen olyan helyet érdemes feljeresni, ami nem túl turistás? Vagy legalábbis a szokványos oldalakon nem írnak róla? Szép városrész, esetleg romantikus helyek? Érdekes kis helyiek által látogatott kávézók? Olcsó de jó éttermek, stb? :) Nagyon hálás lennék a segítségért! Illetve még azt kérdezném, hogy 4 éjszakára megyünk, hogy érdemes ott"BKV bérletet" venni? A Centrale station környékén fogunk lakni, én arra gondoltam, hogy egy 2 napos jeggyel a messzebbi helyeket meg tudjuk nézni, a maradék 2 napban meg a közeli helyeket gyalog be tudjuk barangolni. Ez működhet? De még az is érdekelne, hogy van-e olyan hely a város környékén ahova érdemes elmenni, és ha igen, akkor oda hogy lehet eljutni? :) És egy utolsó, Bergamo-ról írták többen hogy 16 EUR oda vissza a transzfer, mi Malpensára érkezünk, onnan is van valami ami behoz a városba? Nagyon szépen köszönöm, ha valaki segít nekem ezekben! Szép estét mindenkinek! :) Eszter