Szia ribizli,
Először is, hidd el: nem kötözködtem. Ha kötözködtem volna, azt észrevetted volna.
Ami pedig a válaszod illeti… miért nem segítettem a szállásban? Nos, egyrészt, ott a helasz.hu-n a vonatkozó beszámolóm, abban a szállásunkról is írok. Másrészt, úgy indítottad az itteni szereplésed, h megvan már a szállásod, ekkor és ekkor ide és ide mentek. Most ezek után írtam volna neked a saját ötleteim szállás ügyben? Minek? Szóval, ez irányú észrevételeid nem tudom hová tenni. Hogyan is gondoltad ezt.
Az viszont akkor is tény, ha vérig sért: tök hülyeség, h januárban nem lehet lefkadán azon az apartmanon kívül szálláshoz jutni. Max. túl könnyen voltál meggyőzhető, nem volt energiád/kedved/időd más megoldást találni, vagy bármi egyéb…de azt állítani, h nem volt más lehetőség, egyszerűen nem állja meg a helyét. Most lehetne ezt körberöpködni, hogy könnyebben megemészd, de a tény akkor is-ez.
Fehér kövek: nos, tényleg nem tudok mást mondani: valóban kár, h nem nézted meg közelről, nem néztél utána, nem volt erre olyan öt perced, mert ez tényleg lefkada sajátja és egyik legalapvetőbb ismertetőjegye, szóval, túl sokat nem kellett volna keresgélni. Mi mást mondhattam volna, ha ez így van?
Táblák: szintén voltam már egy-két helyen Görögországban: Lefkada mellett Athén, Kréta, Gavdos, Ródos, Karpathos, Patras… és semmi gond nem volt nagy általánosságban a kitáblázottsággal. Biztos mindig épp jó felé mentem, akár lefkadán akár másutt, és szerencsém volt ezzel, de nem mondhatok mást, ha egyszer azt tapasztaltam, hogy rendesen ki vannak táblázva a dolgok. Lefkadán is. Gyakran ugyan mindenféle egyszerű, házilagos táblával ’dolgoznak’, de akkor is.
Általánosságban pedig, ugyanis ez a dolog a többieknek adott válaszaidban is vissza-visszatért: a fórum nem arra való, hogy ügyfélszolgálatként használd. Nem arra, hogy helyetted felkészítsen a saját nyaralásodra, lesve kérdéseid. Az a te dolgod, hogy megtudd a célpontodról azt, ami fontos és számít, hogy amennyire lehet megelőzd a kellemetlen és ki ne hagyd a kellemes meglepetéseket.
A fórum pedig arra való, hogy ha valahol megakadsz a szervezés és készülés során , ha valami nem egyértelmű, ha valamiben dönteni kéne és úgy érzed, aki már tapasztaltabb tudna jó mankót adni, nos, akkor azt megkérdezd és minderre jó szívvel kapsz is választ.
Félek fentieket is rosszindulatúnak fogod minősíteni de ez igazán a te dolgod, mert nem a bántás volt a cél sem az előzőben sem most.