Amateur-no1. Creative Commons License 2012.10.07 0 0 16

Aztán a tésztával, férfi létemre megbirkóztam, de  a harmadik nekirúgózás lett a legjobb.

 

A recept nem tartalmazza az instrukciót : a pörihez, (amelynek szinte teljesen sűrűnek, lémentesnek kell lenni) akkor keverjük a tojást, ha már teljesen elhült,- majd ha belekerül a tésztába,-szilárdul meg a befőzés során és ezért, ben is marad.

A leírástól eltérően, beáldoztam még egy tojást a tészta megkenéséhez,- maradt belőle, de ki bánja?!

Először akkora "gallérokat" csináltam, mint egy kávés-kistányér, a legutóbbi, már ki sem fakadt, volt benne megfelelő menyiségű pörkölt és egyharmadnyi méretre sikerült, mint először.

 

Nem csak a belbecs, hanem a külcsín is számít !

 

Olyan büszke voltam . . . 

Előzmény: ZsuR (14)