islamorada Creative Commons License 2012.10.04 0 0 678

A csontrendszerem halistennek egeszen jo az utolso vizsgalat szerint is, nincs ritkulas, jo lenne valahogy megorizni. Igen, tudom sajnos hogy ahogy idosodunk  ugy kopik a szervezet de azert csak jobb odafigyelni hogy mit eszunk, amiota bio csirket veszek, / ilyen teren itt jo szigoru ellenorzesek vannak hogy be is tartsa a termelo/ azota latom csak hogy micsoda kulonbseg van az igazi es az uzleti kozott, allagban, kinezetben, izben, na de meg a szagban is. Tegnapelott is, igazi regifajta husleves illat a konyhaban. Ugyanez van ha az ember szabadfoldon termett, lehetoleg tragyaval etetett zoldsegfelet eszik amit nap ert es nem foliaban toltotte el vagy plane vizben az eletet. A folia kituno dolog hogy elobb es kesobb is legyen zoldseg mar es meg, de a nyar arravalo hogy a novenyeket igazi nap is erje.

Na, felbontottam es megneztem az elso bedobalos vodrot, majd ma a tobbit, ebben csak paprika es uborka van. Az uborka kituno csak egy icipicivel savanyubb a szokottnal, / majd jovore kicsit kevesebb ecet kell/, de magasan a bolti felett van izben, a paprika, hosszu piros csoves meg normal sarga tipus, ez nem eleg savanyu/ meg?/, illetve kisse keseru. Miert? Igaz hogy az utolso paprikakbol tettem el amit arultak es mar az maga kisse kesernyes a vegen, / jovore mar az elsokbol fogom/. Mindenesetre nagyon boldog voltam hogy ennyire sikerult, uborkam mar lesz, azt latom, mindig! Ma a vegyes bedobalost nezem meg. Van egy problemam. Nincs mokkaskanalam, megcsak nem is lattam arulni. Patikamerlegem sincs. Egy mokkaskanal tartosito szer vagy ilyesmi mennyi ha kaveskanalban merem? Fele? Negyede? Baj ha kicsit tobbet teszek hozza ha ugy adodik? Vagy a kevesebb is eleg?

Előzmény: zsebi41 (673)