Szeretetláng Creative Commons License 2012.10.04 0 0 85

A lustát a nélkülözéssel fel lehet ébreszteni, ne engedd, hogy a nyakadba üljön

A halottat sokkal nehezebb behívni az életbe

A különböző betegségek a jó szolgák, akik segítenek a terelésben

Van, akit felébresztenek, és meggyógyulnak, és ők megragadják az igazságot, van, akinek a betegségek küzdelmei nem elegek

Vastag kérek a szív önző burka, csak úgy egyszerűen nem lehet azt mondani, hogy ne legyél

A hörcsög előbb kiengedi azt, amit megfogott, mint szív levesse az önző burkát

Kemény szív azt keresi, hogy milyen gyógyszer az, amit beszed, és meggyógyul, az alázatos szív rádöbben, a betegség alapja a lelkének a betegsége

Az rendben van, hogy gyógyítom a testemet, ha beteg, a lelkem betegségére mi döbbent rá?

A Föld a beteg lelkek kórháza, magam sem lehetek egészséges, ha testbe születtem

Te vagy a jó Orvos, aki oda helyezel, ahol a lelkem meggyógyulhat

Gyógyulásom útja a hit igaz cselekedetei, és az önuralmam, ami a számnak féket parancsol

És ugyan meggyógyultam, ha már tenni tudok, de hallgatni és szelíden beszélni még nem?

Nyelvem végén hétágú ostor, azon szöges kampók ontják ki az ártatlan vért

A másikat elviszem az alázatba a vérével, de az mégsem egy jócselekedetem

Magam halálán megél a másik, igaz a könnyei viszik

Lehet mondani, neki a betegsége én vagyok

Szám vért ont, és csodálkozok, ha a kiontott vér visszaszáll rám, és testemet megfertőzi a betegség

A tiszta úgy hal meg a testében, hogy fájdalom nélkül elalszik

Mások azt mondják, szerencséje volt, hát amit az életével kiküzdött, az nem szerencse

Jó barátom a betegségem, hálás lehetek, ha még a betegségem gyógyítani képes

Van, aki a gyermekét is megfertőzi, és nem akarja tudomásul venni, hogy az erkölcstelen élete a métely

Ha megláthatnám a betegségeim okait, csodálkoznék, hogy milyen nagy szerepe van az erkölcstelenségeimnek az okok között

Test azt gondolja teheti, a lélek azonban szenved, mikor eltéved a test

Véletlen nincs, egyetlen betegségem sem véletlen

Egészséges lélek szolgáló szellemei mindent megtesznek, hogy a test egészséges legyen

És az egészséges lélek is mindent megtesz, hogy az őt szolgáló test egészséges legyen, és egészséges maradjon