Jaj, ne hozzd rám a frászt, épp tegnap este foglaltam egy kocsit Nápolyban, pénteken indulunk.
Konkrétan mondjuk Nápolyban nem áll szándékunk vezetni, de a reptérről Pompei-be majd Sorrentóba, Amalfi coastra
Én nagyon nem akartam, de 2,5 napra megyünk és 3 gyerekkel, így közlekedésre min. 140 eurót számoltam ötőnknek, de inkább az döntött, hogy iylen rövid idő alatt nem akartuk buszra várakozással eltölteni az időt. 3 nap 65 eurovolt+a benzin. Azért aggódom, bár azzal vigasztalom magam, hogy Cataniától csak nem lesz szörnyűbb.
Nagyon jó volt olvasni a Szardiniai élményeidet. Mi 11 napig voltunk és teljesen körbejártuk. Végére kezdtük pedzegetni a közlekedési táblák jelentését. Sok esetben a következő nagyobb kereszteződéshez vezető irányt és távolságot adta meg, nem a városét. Így történt, hogy a Giara fennsík körül keringőztünk egy kicsit.
motorcsónak bérlésnél azt gondoltuk, hogy majd kapunk egy kis csónakocskát, amivel kétségeim voltak, hogy eljutunk a legutolsó(nekem legszebb) Goloritze öbölig.
Aztán beindították a motort.... Engem csak az idegesített végig, hogy gumiból volt a jármű. A 4 gyerekünk nagyon élvezte, mindegyik akarta vezetni.
Írtad az árakat. Mi egyszer mertünk leüülni egy étterembe, amikor már nagyon nyavalyogtak a lányok. 3 adag ételt kértünk, meg magunknak vízet, hogy ne álldogáljunk már a gyerekek fölött, így leüültünk. Felszámoltak 6x2 euró kopertót, így máris fizethettünk 3600ft-ot anélkül, hogy bármit is ettünk volna.
Én ezzel a copertóval sosem fogok egyetérteni.
A múlt szombaton a Comói tó környékén jártunk. A barátnőm kért egy kávét, de gyanutlanul leüllt vele egy asztalhoz. Rögtön jöttek, hogy akkor nem annyi az annyi, igya a pultnál.
Szardinia egyébként gyönyörű volt, az autónk feltörését leszámítva és azt, hogy utána 3000km-t neylonnal beragasztott oldalsó ablakkal kellett megtenni, némi halláskárosodással, tényleg nagyon jó volt.