Mynea Creative Commons License 2012.09.27 0 0 3155

Na újra itthon, megjártuk Milánót. Manipura, megkövetlek, teljes mértékig igazad volt a Hotel Bristollal kapcsolatban. A Mi fürdőszobánk a folyosó végén volt, a vakolat épphogy a fejünkre nem potyogott, a szekrénybe be se mertem nézni, az ágy pedig annyira kényelmetlen volt, hogy az már alvásra egyáltalán nem alkalmas. És ez még nem is zavart volna annyira, végtére is olcsó szállásról beszélünk, de az egész este tartó iszonyatos zaj, ami ment ebben az épületben, az végleg betette a kiskaput. Pedig sátoroztam én már Hegyalján is, nem vagyok finnyás. Ja amúgy a Sesto Rondo-ig van napijegy 5,75 EUR-ért, csak mint utólag kiderült nem 24 órás, hanem csak nap végéig érvényes. Úgyhogy a milánói "BKV" is a minél több bőr lehúzására megy... Szerencsére a 3. napra már Bergamoban foglaltam szállást, ami nagyon kultúrált, kellemes hely volt, a fórumokon is mindenki dícsérte. Persze a jó öreg Murphy itt is közbeszólt, a szállásadók ígérték, hogy kijönnek elénk a vonathoz. Esőben majd egy órát vártunk rájuk, és hiába mondtuk, hogy már inkább gyalogolnánk, nem nagyon jutottunk dűlőre velük. XD 

Rebkaa, köszi az Autogrill-es tippet, kipróbáltuk, finom is volt meg olcsó is. Ketten kajáltunk a párommal 15 EUR-ért, de degeszre. Még az ablaknál is kaptunk helyet, szóval én egész ebéd alatt a Dómot lestem. :)