asta Creative Commons License 2012.09.23 0 0 585

Fütyülök én "Tömjén Zsótira", drága asta! Gondolod, hogy Gyurcsányról meg Bajnairól csak 2-3 éve van valami elképzelésem?

Ha tudnád, hogy én mennyire fütyülök rá!:O)))))

Sőt illúzióim sincsenek... semmi különös nem történt, kb mindegyik karrierje hasonlóan alakult. Egy fészekből keltek ki....

Csak annyi különbség van, hogy Gyurcsány és Bajnai az üzleti életből jöttek a politikába és előbb gazdagodtak meg, Orbán viszont az egyetemi padból egyenesen a politikába és abból gazdagodott meg.

Ebből láthatóan két különbség adódik:

- emezek már láttak belülről cégeket és kb. tudják hogy működik a világ. Orbán viszont a politikában és a parlamenti intrikákban szocializálódot, elszakadt a valóságtól, ezért kizárólag a hatalmi technikákhoz ért... a világban viszont nagyon rosszul tájékozódik, a gazdasághoz pedig elképesztően nincs gőze se. A modoráról pedig jobb nem is beszélni.

Ezzel együtt egyik sem nyujtott jó teljesítményt.

A másik a gazdagodás módja, ami ugyan mindkettőnél necces, mégis etikailag politikai hatalomból gazdagodni egy kicsit még neccesebb....és a törvénytelenség határán mozog ( ha időnként át nem lépte...)

Ha így nézzük, akkor Gy. semmmivel nem etikátlanabb, mint Orbán - sőt - és erős túlzás szinte 20 év összes bűnét rákenni. Van anélkül is elég, de nem több, mint egy átlagos és rosszul teljesítő poltikusnak,. A többi Zsóti jól felépített munkája:O))

Bajnai előéletét nemigen ismerem... viszont az egyéves teljesítménye kielégítő volt, jól kezelte a válságot.. Jelenleg ő az egyetlen ismert politikus, akiről valami pozitív is elmondható. Szerintem.

Előzmény: Törölt nick (478)