i perseguitati Creative Commons License 2012.09.22 0 0 3151

Szervusz Attila,

Mit jelent nálatok az hogy korlátozott számban? Megértem, üzleti érdekből nyilván nem mondhatsz konkrét számot, akkor inkább úgy kérdezem, hogy ha a jövő hét folyamán 4-7 jegyigénylés érkezik hozzátok egyben, azt elvileg tudjátok teljesíteni? Őszinte leszek, alapvetően nem sajnálnék 80-90 eurót egy derbi jegyért (még akkor sem ha az a jegy amúgy 25 eurós hely...), főleg úgy hogy tapasztalatból tudom, hogy Ti megbízhatóak vagytok, több külföldi online jegyirodával szemben, de egyrészt elég jól képben vagyok a jelenlegi helyzettel is, látom hogy a külföldi oldalakon is, a korábbi évektől eltérően napról napra csökken a jegyek ára, látom és tudom hogy az utóbbi 25 év negatív rekordját döntötte meg a Milan a bérletealdásokat tekintve, tudom és látom milyen döbbenetesen kevesen voltak a Milan eddigi őszi mérkőzésein, és azt is látom hogy a klub is reagált már erre úgy, hogy egy héttel előre hozva a derbi jegyek szabad értékesítését, és már hétfőtől elkezdi azt teljes körben árusítani (eddig csak a bérletesek és cuore rossonerosok vehettek). Szóval most még soknak érzem azért a 25 eurós helyért a 26 500 forintot. De mivel biztosan Milánóban leszünk azon a hétvégén (nemcsak a derbi miatt) semmiképpen sem szeretnénk lemaradni róla. Félig meddig (sportsajtó)sajtóvonalon is mozgunk, messze nem biztos, de reális esélyünk van néhány (maximum 2-3) akkreditációra is a meccsre, ez a vonal csak valamikor jövő héten tisztázódhat le, ezért a bizonytalanság a létszámban, szóval ha jövő héten már látjuk a lehetőségeinket, és nem akarunk kockáztatni, akkor a fentebb említett létszámban lehet még valamennyi esélyünk a jegyvételre ilyen áron? Tudom hogy Ti bérletekkel dolgoztok, de azokon felül, a  kiemelt mérkőzéseken, nem tudtok jegyeket szerezni?

Előzmény: MMSZ (3150)