Kedves Babszi75,
lehet, hogy elhamarkodottan írtam neked a levelet, mert utólag látom, hogy azért ti is a mekiben esztek ha kell, de olyan vérlázítóakat is olvastam itt, amitől felment az agyvizem. Csak azt vedd magadra, amiket úgy gondolsz.
Ezen szállt el az agyam (idén már második hajóútjáról mesél):
Mi csak ásványvíz csomagot szoktunk venni, ami 29,99 euró felszolgálási díjjal együtt. A másik hajos utak topicban többször leírtam, hogy mi spórolunk, és minden italt becsempészünk, ezért nem tudom, hogy a kb. 14 euros bor, vagy 5-6 euros sör megéri-e. Mi mindent műanyag flakonba veszünk, a bort pedig áttöltjük. A műanyag flakonért nem szólnak a biztonságiak. Velencében 0.5 euro egy 1,5 literes San Benedetto, bármilyen ízben. Egy jó bor 4-5, egy igazi portói 7, amit mi szeretünk, de van 2-ért is olcsó bor. A hajón szerintem nem minőségi bort adnak. Sört is műanyag üvegest veszek, és azt visszük fel. A Fantazián a barátaink tanácsunkra a vodkát csempészték fel ásványvizes palackban, és azon nevettünk, mi van ha meghúzzák a biztonságiak.:)
Áttölteni a bort műanyag palackba??? Fél millás hajóúton? Nem tudom szavakba foglalni a felindultságomat.