Kedves Babszi75,
ha elviszed a reggelinél a tízóraira valót, nem baj, ezt már a szállodák belekalkulálták az árba, de ne legyél rá büszke. Más is elviszi, nem csak te. Nem hittem a szememnek.
A múltkor reptéren láttam magyarokat a wc-ben feltölteni az üres ásványvizes üvegüket. Ismét helyettük égett az arcom.
Ha negyedszer jártál most Disneylandben, már bizosan tudod, hol vehetsz hirtelen valamit a gyereknek. Ha a parkot drágálod, akkor a mekiben, vagy a bejárat előtt a metro kijáratnál? Mint, ahogy mi csináltuk. Ha jól látom sokat utazol, utazási ügynök lehetsz, biztos azért váltogatod Disneylandet hajóutakkal. Ha full árat fizetnél érte, biztos eszedbe sem jutna, hogy a gagyi cheyennes croissant helyett ne vegyél 1 euroért egy igazit. Ti is kinézitek a csóró utast, nem?
Nem olvastam végig mit írtál, de ha mész Barcelonába jövő héten, ne vidd ki magaddal a hajóról a kaját. Jobb érzés is lesz és hidd el, sokkal finomabbat lehet venni kint. Ja és ne a hajón tölsd fel az üres kulacsaidat, mert azt a tablettával tartósított átlátszó folyadékot nem nevezném ásványvíznek.