Kedves Lompos,
igazából Disneylandről akartam itt elovasni, ki mit gondol róla így utólag, de épp a kis csörteváltásba szaladtam bele.
Hasonló a véleményem, mint neked, de attól, hogy egyesek lenyúlják a reggelit a szállodából, nem lenne szabad elitélni egy egész nemzetet.
Nekem ilyen élményem még nem volt, mint most a Disney-shuttle-on: egyik nap két anyuka(!) egymás nyakát (tényleg) rángatta, ki szálljon fel hamarabb! Persze a busz nem lett tele. A másik nap a felszálló sok ember úgy megrohanta a csuklós busz 4 ajtaját, hogy 20 leszálló utas nem bírt leszállni. Helyettük én szégyeltem magam. Most akkor nézzem le a franciákat, vagy a spanyolokat? Vagy egy másik nyaralásomon a sorban előttem álló addig szedte a pizzaszeleteket az önkiszolgáló étteremben (igen, hajón), ameddig el nem fogyott. Mire az öt szeletét megette, kisült volna a következő, nekem is meghagyhatta volna az utolsó kettőt. Akkor szidjam az olaszokat is?
Szerencsére már sok olyan magyar is jár külföldre, akik miatt nem kell lehajtanunk a fejünk.