Sosem fogják, bár nyilván tudod :)
Persze hogy tudom. Nem az bosszant, hogy elkéstem és magyarázkodnom kellett, hanem az hogy ezen a "kis" hazugságon is látszik:
a) fogalma sincs a dkv és városvezetésnek arról, hogy mekkora káosz is van a tömegközlekedésben, illetve a város közlekedésében
b) tudják, hogy baj van, de hülyének nézik a (választó) polgárokat ezért hazudnak ekkora bődületes dolgokat (lásd 2-es tuja is)
c) tudják, de lesz*raják és úgy vannak vele, hogy nem az én bajom, szívjon az, aki közlekedni akar.
Mindhárom pont igaz állítása esetén kitűnő indok lenne, hogy miért kell azonnali hatállyal felállniuk a kényelmes bőrfotelból, és átadni valaki olyan embernek, aki rendbe tudja szedni a városban ezt a részt. Amíg a semmibe nem kerülő jobbító szándékú hozzászólásokra az a reakció, hogy "tájékoztatásul közöljük, és bla bla bla" addig mit várják azt, hogy gazdaságosan üzemeltethető legyen ez az ágazat? Sajnálatos módon nem a kerékpárosok és az autósok a dkv - ezzel együtt a városvezetés - ellenségei, hanem pontosan a dkv és városvezetés vízfeje. Azért 6500Ft-ért elvárthatná az ember, hogy egy 13km-es út megtétele ne legyen már másfél óra, vagy tévedek? Viszonyításképp autóval 15-20perc, kerékpárral 45-50perc. (A másfél órából 45 percet töltök tömegközlekedési járművön, és 12 perc az, amíg megállóig, vagy megállótól gyaloglok a start-cél között)
dkv ébresztő!!! Marketingduma helyett ideje lenne dolgozni, mert nagyon kilóg a lóláb. Év végén meg lehet magyarázkodni a negatív mérleg miatt! (Újból)