Most válaszolok én neked!!!:)
Hogy mennyire kell elegánsan öltözködni.:
Minden nap betesznek az ágyadra a takarítok egy "újságot" amiben minden benne van a másnapról..Pl.mikor kel fel a nap,mikor nyugszik.Mikor köt ki a hajó és hol.Mikor kell legkésőbb visszaérned,hogy le ne késd.Milyen animációs programok vannak és melyik szinteken.Milyen előadás lesz a színházban stb....
Na,ebben a programfüzetben az is benne lesz,hogy éppen az adott napon hogyan várják el az étteremben,hogy te hogyan öltözz.Pl.formal,informal stb.Ne,aggódj az egyszerűbbek kedvéért(én is ilyen vagyok,nem tudunk nyelveket:(() kép is lesz alá rajzolva pl.öltöny nyakkendővel vagy egy ing.
Azért írtam azt,hogy "hogyan várják el",mert amúgy te úgy mész ahogy akarsz (persze nem póló és rövidgatya).
Igen,a bárokban is fizethetsz kuponokkal.Mi ugyan nem szoktunk italcsomagokat venni,mert mi nagy ásványvizesek vagyunk.Az meg ugye ingyen is van.:)
Az ásványvíz csomag arra jó,hogy az ültetéses vacsoránál elvárják a pincérek,hogy igyál valamit,ami ugye jól is esik és akkor ott fizethetsz azzal.
A svédasztalos kajánál meg magadnak engeded az ingyen vizet.
A capuccínót nem tudom,hogy mennyibe kerül,de a reggelinél,sőt egész nap ingyen engedhető a svédasztalosban.
A Fantázián még nem voltam,de a Splendidán,Musican már igen.+ voltam már más hajótársaságokkal is.A karib tengeren a Carnival Valoron és a Norvegian Pearl-en.
Mi most megyünk az Armoniával az 5. utunkra.
Ezen az útvonalon még nem voltam amire most ti mentek,de Barcelonában és Marseille-ben már jártam
Mi Marseille gyalog jártuk be.De tudod mit mindjárt visszakeresem neked,hogy hányas hsz-eket keresd meg.