Teljes mértékben megértelek, hozzátéve, hogy én sem tudom, mi a szösz van. Fogalmam sincs, hogy állnak a pénzügyek, kinek és mennyi és mire lett kifizetve, mi történt ezzel, mit kaptunk érte.
Ezt tényleg át kell tekinteni, el kell számolni - aztán lehet továbblépni. A sorsoláshoz sem tudok hozzászólni, mert nem tudom, hogy tényleg készen van-e az a három óra. Az a baj, hogy tényleg kellene egy felelős, aki ezt átlátja, kézben tudja tartani, számon tudja kérni a "beszállítókon" - ám ezt a projekt honorálni nem fogja tudni, ugyanakkor biztosan tudható előre, hogy az illető bármit és bárhogy is csináljon, fogja érni vád és kritika egyaránt. Ezek után természetesen a világon nem lesz olyan bolond, aki ezt elvállalja (nem is tagadom, hogy az elején én is pontosan ezért álltam nagyon hamar félre, láttam, hogy ebből így mi lesz). Valójában így nem lehet egy ilyen projektet sikeresen végigvinni, viszont most már bementünk az erdőbe, nem fogunk tudni "modellt váltani".
Így tényleg csak az segíthet, ha a legnagyobb türelemmel próbáljuk kivárni a dolgot... De még egyszer: mostanra akkora a káosz, hogy az elszámolást mindenképpen elkerülhetetlennek gondolom én is. Egyértelműen látnunk kell, hogy kinek, mire, mennyit fizettünk ki, ezért mit kaptunk, vagy fogunk kapni. Mert ezt most nem látjuk, fogalmunk sincs róla.