… Aha, fikaság, ha te mondod. Ez itt a főnikkem ...
Ha ez a főnicked, miért írogatsz fikanick módon tökhülyeségeket?
… Ha nem tetszik, nem válaszolsz …
Irreleváns, hogy nekem mi tetszik és mi nem tetszik, ez egy politikai vitafórum, ahol vagy egyetértek egy véleménnyel, vagy nem értek egyet, tetszésindextől függetlenül. Te azonban nem véleményt közöltél …
… Igen, igen, Róna tökhülye, de bezzeg az unortodox tündérmese, az ám valami ... Jól elvagytok így együtt ...
… hanem fikanickekre jellemző idióta kreténséget.
… Fika nem attól lesz valaki, hogy te annak tartod, meg nem is attól, hogy húsz hozzászólása van, vagy kevesebb …
Így igaz, a mondandója és annak kifejezése teszi azzá.
… Ne haragudj, de az, amit a fidesz álláspontjával nem egyező vélemények, elképzelések közlőivel itt napi szinten műveltek …
Az én álláspontomnak semmi köze a Fidesz álláspontjához, az, amit Róna úrral kapcsolatban leírtam, az a magánvéleményem, amihez jogom van.
… ezek a minősítgetések és nettó, személyekre irányuló fikázások nem érvek és nem is tudom őket komolyan venni …
Akkor ne viselkedj úgy, mint egy fika.
… Az ilyen "érvekre" csak hasonló, kormányzati személyekre irányuló - ha úgy tetszik - "fikázással" tudok válaszolni …
Ez meglehetős szellemi szegénységi bizonyítvány lenne a számodra. Tudsz te ennél többet is.
… Majd ha lesz egy kis időd, olvasd vissza, mit írtál ...
Erre semmi szükség, elég jó a memóriám.
… Ha csak Róna lenne az egyetlen, aki kimondta, hogy amit a fidesz művel az nem gazdaságpolitika és teljesen fals az egész, mindenki más a kormányt igazolná, akkor joggal mehetne itt a köpködése …
Mitől lenne köpködés az, hogy Róna Péter a neoliberális gazdaságpolitika szócsöve? Ez nem köpködés, hanem ténymegállapítás, amit az általa k9özölt vélemények és értekelések támasztanak alá. Vagy tán te unortodoxiával vádolod? Ugye nem.
… Sajnos nem csak a kormányzati gazdpol, a kül- és belpolitika, a diplomácia is egy csődtömeg …
Hanem az a fajta neoliberális gazdaság, kultúr és pénzügypolitika, ami a jelenlegi válságot okozta, és amit Róna Péter oly vehemensen védelmez.
… Elég Safarov ügyéig elmenni ... és nem, nem kell magyarázkodni, meg kenegetni a dolgokat, hogy ezt nem így kell érteni, hanem úgy, mert egy magyar nyelv van és az azon elmondott kommunikációnak egyféle értelmezése van. Az öszödi beszéd sem volt igazságbeszéd, hiába sütik rá egyesek, ezért nem kell a fidesz kommunikációját sem külön magyarázni és hülyének nézni azokat, akik azt értik alatta, ami elhangzott, leíratott ... A hazugság nem lesz igazság attól, hogy egyszerre öten próbáljátok meg elhitetni a topiklakókkal, hogy nincs itt hazugság, csak marhára nem érti senki, de bezzeg ti ...
Én ebben a topikban egyetlen dolgot közöltem, aminek igazságtartalmát igencsak nehéz lenne megcáfolni, és neked sem fog sikerülni, ebben biztos lehetsz.