Alpári Gnác Creative Commons License 2012.09.19 0 0 918

Jobb lenne, ha egy "bizottság" venné a kezébe a dolgokat!

Tudom, nem te írtad, de:

Igen, jobb lenne.

Nade milyen bizottság?

Én a magam részéről csak olyan bizottságot lennék hajlandó elfogadni, amelyik utolsóként kapja meg az óráját, mert az ellenkező eljárás látjuk, mire vezet.

Már persze úgy utolsóként, hogy be van fizetve az 50.000.-/óra és azok közül utolsóként.

Így aztán elemi érdekből szeretnék kimaradni egy ilyen bizottságból, de amilyen egy barom vagyok, a részvételtől sem zárkóznék el, amennyiben a tételes elszámolás megtörténik és bizonyítást nyer, hogy valóban kijön egy óra 50.000.- ből, amit erősen kétlek.

Viszont ha nem jön ki, akkor abból csúnya dolgok lesznek, kellemetlen következményekkel a projekt minden tevőleges résztvevőjére nézve, sajnos. Azokra is, akik semmiről sem tehetnek.

Tehát valóban egy sürgős találkozóra lenne szükség, aminek elengedhetetlen résztvevői véleményem szerint: a Báró, Fekvőrendőr és P. Kiss. Valamint nem ártana egy jogász sem (talán van ilyen a tagok között), mert ahogy alakulnak a dolgok, egyre kevésbé látom elkerülhetőnek a hivatalos eljárást. Én biztos nem fogom tétlenül nézni, ahogy a semmibe párolog 100.000.- forintom...

Itt azért 2 millió forintról van szó, ez már jelentős értékre elkövetett tényállás...

És egy ilyenre én is elmegyek, és nem csak azért, mert megfeddtél, hogy beleszarok, hanem mert igazad van, helyettünk senki sem fogja megtenni, amit kell, aki tehetett érte, mert önként felvállalta, megvoltak a kapcsolatai, annak már van órája, vagy már nincs is... azok pénzéből, akiknek jelen állás szerint sosem lesz.

Ahogy én most látom, aki befizetett mondjuk 30.000.- et, az kis ráfizetéssel kaphat egy beállt szerkezetet, egy rosszul kivitelezett tokot, meg egy kis zacskó szirszart. (Már ha ezeket sikerül egyáltalán összeszedni innen-onnan)

Vagy ha az én előző pénzügyi javaslatomat követjük, akkor kap párezer forintot.

Utána lehet tovább lépni, behajtani a követeléseket akár anyagban, akár munkában.

De mindezt meg kell előznie egy sorsolásnak arra a 3 meglévő órára.

Vagy csak akkor szabad sorsolni, ha a bülbülszavú Báró erre engedélyt ad? Aki konkrétan 4(5?) hozzászólást ejtett ebben a topikban, hogy tájékoztassa a szerencsétlen hülye ügyfeleit?

És nyilvánvalóan kisebb gondja is nagyobb annál, hogy velünk foglalkozzon?