Habé1 Creative Commons License 2012.09.17 0 0 1269

Nagyon megvagyok elégedve a hűtővel. A fogyasztása 0,9 kW / nap(mérem).

Nagyon halk a rendes működés közben semmi hangot nem hallani. Utólag tudtam meg így be is pánikoltam tőle elsőre hogy a no frost azt jelenti a panánál hogy időközönként maxon elindul mondjuk naponta 3 – 4 szer és fel fűti -5 fokra a fagyasztót ez kb 3 percig tart azt visszaáll -20 fokra nekem ez van beállítva. Persze a cucc nem melegszik fel csak a levegő ettől nem jegesedik egy kicsit se. Mivel én naponta nyitogatom a fagyasztót nekem ez szempont. Na amikor kokin elindul akkor lehet hallani a ventillátort úgy kb. 1 – 1,5 méterről de ez csak 3 – percig tart.

2012.01. hóban vettem azóta nincs panaszom rá.

Folyamatosan járatom amióta bekapcsoltam a HYGYENE funkciót hogy ez hogy működik fogalmam sincs valami led lámpa ég benne folyamatosan, de tényleg szagtalan.

Bekapcsolva tartom a villogó ledeket a zöldséges fiókban hogy több e a vitamin emiatt a zöldségekben ahogy a pana állítja hát fogalmam sincs, viszont állati jópofa ahogy villognak a ledek amikor kinyitom és a fogyasztáson észre se venni. A zöldség gyümölcs hihetetlen ideig eláll benne az elején benne hagytam ezt azt almát narancsot kiwit 2 hónapra nem romlott meg. Ha veszek nem teljesen beérett barackot szőlőt a tescóban nem érik tovább 2 – 3 hét múlva is úgy veszem ki ahogy betettem vagyis rá kell számolni ha többet veszek berakom a zöldségesbe de úgy kell kivennem hogy kell neki pár nap érés még kint.

Amikor megvettem volt pánik mert első nap lefagyott a gyümölcstárolóban levő cucc a szerelő azt mondta várjunk ne piszkáljuk mert lehet hogy csak leragadt benne valami ad papírt hogy ha később rossz leessz cserélik igaza volt azóta nem csinálta egyszer se.

A hűtőt 6 fokon a gyümölcstárolót 3 fokon a fagyasztót -20 fokon használom.  

Ha bármi kérdésed van írj szívesen segítek én is pánikoltam hónapokig mit vegyek mert ez baromi sok pénz de nekem bejött megérte örülök neki. Persze ezt majd még az idő is megmondja ha mondjuk 3 – 4 év múlva cserélni kell akkor pipa leszek az előző lehel bosch 15 évig ment.

Előzmény: Pizo_S70 (1268)