Én a 10-es, és 32-es vonalát vezetném arra. Valamelyest rövidebb lenne az útvonal, és a menetidő is. Igaz nem érinti a segner teret, és a Buszállomást, de a Piac utca lezárása előtt se érintette, és nem volt gond.
A 10-es iatt az Augusztások karóba húznának a buszállomás miatt. :) Az tény,m hogy régebben ezek nem jártak a buszállomás körnéykén, de akkor volt egy kiszámítható 28-as, amely érintette mind a Segnert, mind a buszállomást.
A 32-est van értelme a tehermentesítőn közlekedtetni ha nem érintio sem a buszállomást, sem a Segnert? Szerintem nincs, így inkább szüntessük meg és legyen helyette VP2. A 31-es dettó. Előbb-utóbb úgyis be fog ez következni, akkor meg szerintem ne bohóckodjunk a tehermentesítőn.
A 10-es esete is dettó. Elég sokan szoktak felszállni a Segneren és buszállomáson. Ne felejtsük a 10-es az érinti a Tevát, a Klinikákat, az Augusztát és az egyetemet. Igen sokan járnak azzal dolgozni, lehet nem lenne tanácsos piszkálni. Még fontosabb, hogy arra menjen, mint a 32-es.
A 45-ös szintén mehetne arra, az István uton lakóknak közelebb lenne a Belváros északi része, a buszállomást meg a 41-esssel meglehet közeliteni.
A 41-es nem igazán alternatívája a 45-ösnek az István sűrűbben lakott részein.