DBvonatinfó Creative Commons License 2012.09.15 0 0 4794

Bocsássatok meg, hogy nem feltétlenül a most zajló témába illik a hozzászólásom eleje, csak ma megint mentem a 12-essel az Augusztáig és az Egyetem téren a piros-fehér terelőkön kívül semmilyen kihelyezett táblát nem láttam, ami eligazítaná az autósokat, szóval továbbra is kissé zűrösnek tűnik az a csomópont. Bízzunk benne, hogy minél előbb végeznek vele, akár még idén is, mondjuk délelőtt dolgoztak ott. Ami meg a kiskörúti buszozást illeti, a 23-as útvonalterve nem rossz, amit marky-511 topiktárs írt le, vmint én személy szerint azt az ötletet is támogatni tudom, hogy a 19-es oda-vissza a Széchenyi utcán menjen és hogy a 23-as meg oda-vissza a Miklós utcán meg a Szoboszlói úton közlekedjen. Bár sztem csak 6-7 év múlva, amikor kész lesz az egész nyugati kiskörút, majd akkor lesz értelme oda több járatot bevezetni, amíg csak a jelenlegi szakasz van meg, addig sztem bőven elég egy buszjáratot arrafelé terelni, mert hát az autó- és gyalogosforgalom sem valami nagy a tanévkezdés ellenére sem. A megépített buszsávokat és buszmegállókat viszont használni kellene, mert így elég hülyén fog kinézni, ha mondjuk egy pár évig még használaton kívül lesznek, miközben milyen szépen meg lettek építve. :) Meg kíváncsi lennék arra is, hogy az új Hal Köz megállópár is mikor fog üzembe kerülni.