marky-511 Creative Commons License 2012.09.15 0 0 4793

A lényeget kihagytam a 23-assal kapcsolatban: lehetőség van a Segner téren a vonali vezetőváltásra, a buszra 5 perccel később a Hatvan utca megállóhelyen vissza lehet szállni. Ennyi idő elég a higiéniai szükségletek kielégítésére. Amennyiben mégsem, egy kört az indítőhelységben lehet maradni. Nincs levonulás, meg egyéb baromságok.

A 23Y-nek a jelen formájában nem látom értelmét. Tovább vinném legalább a Kondorosi Csárdáig.

Én a 10-es, és 32-es vonalát vezetném arra. Valamelyest rövidebb lenne az útvonal, és a menetidő is.

A 10-es jelenleg (!) a 26-ost is pótolja, így nagy hiba lenne kihagyni a Segner teret. Ugyanerre egyébként én is gondoltam, a rövidebb útvonallal kiszámíthatóbbá lehetne tenni a követést az ITS felől, mert a jelenlegi valami borzalmas.

A 32-es nem rossz ötlet, de nem tudom, megérné-e kihagyni a buszállomást és a Segner teret. Amíg ilyen borzalmas a lámpák összehangolása, időt se nagyon lehet spórolni.

Apropó, a Hatvan utca Nyugati és Tisza István utca közötti szakaszán jó lenne egyértelműen felfesteni az útburkolati jeleket, mert a jelenlegi életveszélyes. Ezzel együtt a Hatvan utca megálló utáni forgalom elől elzárt területet is fel lehetne számolni, teljesen felesleges.

ZotyaJ

Mit szólnátok ha 15/15Y járna arra érintve a Szent Anna utcát is?

Ezzel csak annyi bajom lenne, hogy a jelenleginél hosszabb lenne a táv, és az utazási idő is. Ráadásul a Kistemplom előtt a 31-es és a 32-es is megáll, a Doberdó felől pont elég az a kettő is, plusz a 10-es család. A 32-es viszont mehetne ezen az útvonalon, és közlekedhetne a Szent Anna utca után a Homokkerti felüljáró felé. A 44-est ki lehetne váltani vele.

Előzmény: Mr Q. (4791)