Még jó, hogy benéztem ide. Ismét egy kedves tanácsadó. Elmondom a bűneimet.
Természetesen 2004-ben a házunk felújítására vettünk fel jelzálogkölcsönt. Bár dúskáltunk a milliárdjainkban, de nem akartunk hozzányúlni. Tehát felvettük a kölcsönt a férjemmel együtt és felújítottuk a közel hetvenéves matrónát. Bár előre kellett volna látnunk, hogy a férjem tüdőrákos lesz és meghal 2007-ben. A felelőtlenségünk miatt, attól kezdve egymagamnak kellett fizetnem a hitelt.
2008-ban beütött a világban a valutaválság, pech! Ezt is előre kellett volna tudnunk, nekem és szegény páromnak (aki már akkor nem élt), bár a világon nagyon sok okos embert ért váratlanul az akkori helyzet.
A felelőtlenségem tetőzve, bár a két gyermekem is örökölte a hitelt, a mai napig én fizetem a tartozást, mert nem akartam ezt a terhet átadni nekik.
Valóban a sok felelőtlenség miatt kerültem adósságspirálban és most bánkódhatok miatta.
Gondold el, ha nyolc év múlva megnyerem a lottó-ötost, hogy fogok bánkódni a sírban, hogy öngyilkos lettem, mert nem találtam kiutat ebből a helyzetből, pedig, milyen sok-sok jó tanácsot kaptam.