DBvonatinfó
2012.09.13
|
|
0 0
4781
|
Én ma a 12-essel jártam az Egyetem téren, de annyira nem figyeltem a táblákat. Az biztos, hogy dolgoznak ezerrel és a Zeneművészeti Kar épületének külső felújítása is javában zajlik. A zúzott kövek még mindig ott vannak, délelőtt, csúcsidőn kívül kisebb fennakadást okozott, de csúcsban gondolom nagy dugó lesz most is. Amúgy én az Augusztába mentem és a Pallagi úton, a TEVA-nál asszem parkolókat építenek, ezért ott is piros-fehér táblák jelzik a lezárást, de az komolyabb fennakadást nem okoz. A Bólyai - Thomas Mann - Mikszáth Kálmán kereszteződésben a lámpák továbbra is sötétek, sőt ha jól láttam, akkor a Thomas Mann utca végén lévő lámpát, amit egy oszlopra erősítettek fel a járda mellett, és amely jelezte a jobbra kanyarodóknak is a szabad jelzést, most levették. A többi lámpa megvan, de mint föntebb írtam, még mindig sötét. :) Rég jártam arra, szóval nem vagyok tisztában a pontos viszonyokkal, úgyhogy ezért ne fikázzatok, ha hülyeséget vagy pontatlanságot írok, ezer dolgom van, most is csak kényszerből kellett nekem a 12-es busszal menni. Még annyit, hogy a Derék utcán hazafelé jövet sikerült a zöldhullámot elkapni a Jégcsarnok és a Holló László sétány között. :) |
Előzmény: marky-511 (4779)
|
|