karirobi Creative Commons License 2012.09.11 0 0 3087

Vareseben vettük meg a központi állomáson tehát nem a Nordon! Uána lekezeltük a nagyobbik automatán (mert csak oda fért be :-), meg egyébként ott is kell)

Varese szerintem tökéletes hely szállás szempontjából, nem túl nagy és minden van

Mi használtuk a buszokat is ha már volt IOV.-nk, és a hotel előtt volt a megálló, de gyalogoltunk is ha úgy volt kedvünk...amúgy szeritnem leygalogoltunk vagy 30 km-t az 5 nap alatt ha nem többet

Tehát Varese:

az állomások nagyon jó ghelyen vanank , onnan a belváros kb 2-3 perc gyalog és midnenhol üzletek vannak mint Milánóban, leeht vásárolgatni, reggelről midnen üres volt, de délután 4-5 óra felé korzóztak vásároltak, ettek..zajlott az élet ez egy szombati napra értendő )

A belváros nem nagy de sétálni kellemes, régebbi színes épültetek tömkelege, templomok stb.

A Varese-i kastéyl és park .- amit somegi ajánlott - az tényleg szép és kelelmesen lehet sétálni , nekem olyannak tűnt elsőre mint Schönbrunn csak kicsiben, csak rózsaszín volt a kastély nem úgy mint Schönbrunn

A Sacro Monte az egy középkori csoda, nekem nagyon bejött, csak sajnos nem tudtunk bemenni a kápolnába mert fél hét 7 felé amikto ottvoltunk bezárták :-( , viszont a kilátás gyönyörű minden irányban a labirintusként tekergő szúk utcákban élvezet sétálni... A C jelű buszsal mentünk fel egészen a siklóig és onan siklóval a Campo dei Fiorihoz (:-))

A cerefourban vásároltunak mi a Nord álomással szemben van és tényleg olcsó mitn ahogy somegi írta, finoma grillcsirke és csak 5 € volt egy egész !!!

Előzmény: CampoDeiFiori (3083)