Howl14 Creative Commons License 2012.09.10 0 0 465

Hali! 4,5 éve van egy 98-as A4 1.6 benzin (b5), találkoztam már sok hibával, amint itt kiderült mondható tipushibának is.

Ez az alapjáratos dolog sok mindenkinél előjött már, nekem is. Először vagy 3 éve, sok bosszúságot okozott, nem tudtam mi lehet a probléma oka. Ráadásul akkor jobban idegesített hogy a hűtőfolyadékom mindig eltűnt valahová! :S Nyár volt és meleg, vagy füvön, kavicsos udvaron parkoltam itthon, mígnem ősz lett és nem párolgott el az aszfaltról a hűtővíz.

Nekem akkor megoldást jelentett a hűtővíz beömlő ami a motorba megy be, nem nagy pénz pár ezer Ft, csak kicsi a hely és én nem akartam szórakozni vele. Szerelőhöz vittem. Gyorsak voltak de cigánymunkát végeztek, nekem kellett befejezni miután lecsúszott a bilincs a beömlő egyik csövéről és haza húztak későn este. Aztán mostanában megin előjött  a probléma, eltűnik a hűtővíz és szó mi szó az alapjárat is picit igaz de játszadozik. Kiderült a hűtővíztartály sapkában van egy szelep ami nekem elromlott. Elengedi a nyomástól a vizet. Sapka szintén apró pénz! Nézzetek utána a beömlőnek vagy a hűtővíz sapinak.

Előzmény: Barbarita70 (443)