Sziasztok,
vioasszjöttünk, és miden nagyon jól sikerült, köszi mégegyszer elsősorban Campo de F-nak és Someginek.
A terv természetesen amit az ember kidolgozott itthon az érkezéskor megdőlt...:-) Belefutottunk a vasúti sztrájkban így jó 25 €-m bánta a dolgot, ami másra votl tervezve.. de ez van..nevettem rajta é sprogramcsere volt.
Az Io Viaggio főnyeremény, mi szeritnem kihasználtuk rendesen :
Varese -Bergamo , Varese Milanó 2 X , Varese - Como + sikló Vareseben, Comoban, Bergamoban , metró, villamos, minden Milánóban. Amit nem olvastam sehol vagy elfelejetettem az az , hogy csak egysezr kell érvényesíteni és utánma pl a Metrón mutogatni és a babakocsis bejárót nyitják ki nektek
(mi próbáltuk a többiekhez hasonlóan csipogattni , de nem volt jó semmire, aztan jött egy kedves olasz fuiatal pap aki tájékoztattod hogy vonatjegy és ametróra nem jó, na ekkro megkerestema kék ruhás füékében ülő emberkét sé utáan már tudtam a dolgomat)
Minden hihehtelen gyönyörű és szép és szervezet a vonat egyetlen egyszer késett 3 percet az 5 nap alatt és egyébként mindig másodpercre pontos volt. Milánó sem oylan drága mint amit elsőre gondoltam pl megittem egy rekesz kávét midnen nap 1 u-t az valami fenomenális ahog a legutosló sarkon si jobb kávé van mint bárhol nálunk.
Ha valaki Varese - Bergamo látogatást tervez annek a Pioltello Limitoi átszállsát nem ajánlom mert azt dobta ki a trenord és a trenitalia oldala is , de így hosszú 8 vonatos bámészkodásnak tökéletes voltz) Visszafelé be direktbe milánnóba és onnan Varese
ha esetleg valakinek kérdésee van szívesen segítek