rijir
2012.09.08
|
|
0 0
42640
|
Sziasztok!Nagyon régen jártam itt, évekkel ezelőtt rendszeres olvasó és tanácsot kérő vendég voltam. Most is segítséget szeretnék kérni.2005-ben hosszas keresgélés, válogatás, teszt olvasás után vettem egy akkor igen jó gépnek számító Canon MV 750i kamerát. Belecsöppentem a házivideózás, útifilm készítés világába, amit azóta is nagyon élvezek. A kamera analóg bemenetének hála, sorra bedigiztem az addig készült családi felvételeinket, majd a Pinnacle 10, 12 segítségével menüs, aláfestő zenés, stb filmeket csináltam és írtam ki dévédékre. A kamera még mindig megvan, használom is, de újítanom kellene a technikát...Elszaladt mellettem hét év, és én szégyen szemre teljesen kimaradtam a fejlődésből. A mai HD felvételek, szerkesztés teljesen ismeretlen világ: ma már szinte minden fénykélpezőgép és telefon HD-ban rögzít. A sok új formátum, felbontás között alig igazodok el.Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hol találok a neten valami jó kis oldalt, leírást, amelyek segítségével többé-kevésbé napra kész lehetnék újra. Köszönöm szépen a segítséget, ötleteket! |
|