koskhandeh Creative Commons License 2012.09.07 0 0 76

A google play felületen androidos alkalmazásokat akartam vásárolni, a fő oka annak h OTP netszámla és webkártyát csináltattam alíg néhány napja, Google play-en is úgy jártam mint a felettem kommentárok, a jelek szerint ez a webkártyás "your transaction has been denied" szöveget nem csak én tapasztaltam... ráadásul a Google szerint semmilyen sikeres tranzakcióm nem volt a 3 próbálkozásból, a Webkártyára utalt pénzből (1300 Ft-nyi) pedig csak 200 körül maradt, Magyarúl pont annyit vettek le amennyi a letöltendő alkalmazás ára, de az alkalmazás sehol :) A topic-ot olvasva úgy látom egyáltalán nem ritka az OTP mastercard webkártya visszadobás... és már azt gondolom hiába dobom ki ezer néhány forintot havonta erre a számla fenntartásra :(

u.i.: A webkártyára utalás pedig a 24/7 vagy mi a fene módszert használtam, meg is jelent az összeg a számlámon, a webkártyára vonatkozó adatokat pedig biztos h. jól írtam be a Google play-en, OPT direkt-ről copy-paste-eltem. Fel is hívtam a helpdesk-et, kb. 1/2 órámba telt (egyébként majdnem egynapom ment rá), végül ebből sem derült ki hogy a Googli a hibás vagy az Áutépé, de van sanda gyanúm h. a második lesz az...