Index-Neti Creative Commons License 2012.09.07 0 0 2527

Megtaláltam a hévet, láttam már a hajóról, de ahogy egyre jobban kisétáltam, úgy maradtam tök egyedül az utcán, már csak a taxisom kergetett, így feladtam a bank megkeresését. Most nem tervezem, hogy kiszállok Tunisban, tekintve, hogy jó idő lesz - én tudom :) - így egy nyugis jakuzzizás a terv.

Amúgy valaki tudja, hogy a tevegelés mennyibe kerül?

A kabinom hátrafelé nézett és valószínűleg csak a 8. emelet miatt volt földmozgás, mert felsőbb szinteken lakók mondták, hogy ők semmit nem éreznek ebből. Nekem semmi bajom nem volt ezzel, amúgy sem aludni mentem, így minden reggel volt ébresztőm legalább. 

Barcelonában a buszmegállóban fogom várni a buszt, én még egyszer be nem sétálok a városba :) Most a Güell park van betervezve, illetve, ha jó idő lesz a tengerpartra fogok még lesétálni.

Nápolyban egy biztos, pizzázom egyet a Da Michele pizzériában, ahol Julia Roberts is evett az Eat Pray Love-ban :))

Kikötővároson kívül, úgy értem messzebb nem igazán szeretek utazni, nem szeretek nagyon eltávolódni a hajótól... :) Láttam vannak nápolyi és palermoi beszámolók is, olvasgattam, de nem mélyültem még bele. Cefalut írtátok, de ahhoz is 'órákat' kell vonatozni. Na ezeket még meglátom.

Most is egy nappal előbb kiutazom (nem bízom a pontos repülő és/vagy vonatérkezésben), Malpensán foglaltam szállást (Genovában most nagyon drága volt erre az időszakra, még Milánó kézenfekvő lett volna, de a másnapi vonatparám így is megmaradt volna :) ), itt ingyen transzfer van a reptér és a hotel között, így másnap visszamegyek a reptérre és MSC transzferrel utazom a kiötőbe (így nem kell egyedül a csomagokkal szenvednem a vonaton).

Előzmény: Törölt nick (2525)