Juditclara Creative Commons License 2012.09.04 0 0 5534

Salut Robbolito,

ugye ez a tanàcs a tàncsuli keresésére csak baràti tréfa akart lenni, màrmint hogy hol és hogyan :-P

ezen màr rég tul vagyok; sajna ami nekem kell, azt eddig mèg nem talàltam. rètegmufaj :-( soooot, a rétegmufajnak a rétegmufaja (Magyarorszàgon mindenképp, meg ahogy kinèz; itt plàne az).

de bizom benne, hogy vhol, egy nagyon picike, eldugott tànciskolàban talàlok vkit, aki ezzl (is) foglalkozik... vagy vèn fejjel kezdjek valami ujba :-( :-O

ékezet: van magyar billentyuzetes gépem is, most is itt figyel mellettem;-) csak amikor mindosszesen par percem van, ràszoktam, hogy Mac"bàcsihoz" csucsulok le, o mindig kèszenlètben àll.

de azért koszi,  a 2. tanàncsnak tuti hasznàt veszem, még ha meggyozodésem is; hogy nekem aztàn nem lesz gyerekjàték. a szàmitogép és én... 2 kulon bolygorol valok vagyunk, akik nem nagyon értik egymàs nyelvét és surun hàboruznak :-)))

békés hetet ;-)

jut eszembe!!! megyek haza, magyarhonba :-))) esetleg vmi hazai?

(vagy itteni a hazaiaknak? ez esetben gyorsan, mert elvileg màr otthon kéne lennem és az sem kizàrt hogy màr holnap elszànom magam az indulàsra)

Előzmény: Törölt nick (5529)