Greenlak123 Creative Commons License 2012.09.02 0 0 3820

Szia!

Ok, ígérem fényképezek, de a szegény embert az ág is húzza ;-((, du kimentem fényképezni, de nem tudtam bekapcsolni a telót, OK mondom felteszem töltőre, de semmi a töltést sem veszi fel ill. a töltőn sem tudom bekapcsolni.

Ja az alapjárat állítás projekt elmaradt, ugyanis levettem a karbit, kicseréltem a talp tömítést az elmondottak szerint beállítottam a karburátor keverék ill. alapjárati csavarjait, akksi vissza indítanék, de semmi hallom ahogy behúz a behúzó tekercs egy rövid csatt és nem csinál semmit a gép, hiába áramtalanítok a kapcsolóval ( még a télen beépítettem egy 300A áramtalanító kapcsolot a + ágba), semmi nem történik le kell vennem az akku sarut.

Úgy érzem mintha az 1. henger gyújtótrafója melegedne ;-((, ezt egy párszor eljátszottam aztán meguntam kiszedtem az indító motort, holnap viszem villamosságihoz, aztán utána tudok tovább hibát keresni, ja az akksi is cserés lesz, de egyelőre ha éjszaka töltöm akkor még el fogom tudni indítani.

Ja azt el is felejtettem, gyönyörú az a trabi hang az alanti videón, ha nekem ilyen lesz bíz Isten ülve nyalom a holdat, azért bosszant a sztori, mert hétvégén már szüretelnék, és kéne a gép....

Ez van ember tervez az Ördög neg keresztbe tesz....

Előzmény: józsika1986 (3813)