józsika1986 Creative Commons License 2012.09.02 0 0 3817

Itt van az én "gépemröl" pár kép megépitettem még taval fülke minden volt rajta csak ugye le lett állitva :s és egy két alkatrész hilya:(

de a fődarabok sértetlenek:)

ma megbolygatta a reggeli téma a fantáziámat nekiálltam a motort váltót lefujtam ,délután pedig beépitettem vissza a helyére. A képeken jól áttekinthető az "erőátviteli" rendszer elég egyszerű felépités... :) én ugy vagyok vele, ohgy nem kell nekem semmi egyéb csak hogy az alapok meglegyenek rajta.. áttekinthető,könnyen javitható az esetleges hiba.. legnagyobb gondom ezelőtt a gyujtás volt (nincs meg a fedele és beázott) azon kivül csak annyi volt vele ,hogy tankolni kellett:)

ilyen volt előtte:

és az alapjárati fordulatot majdcsak meglehet számolni ,mondjuk ettöl lentebb is tudom venni csak egy hibája ugye mivel kétütemű nem elég jó a kenés :s szivató nélkül pöcre indul, hidegen melegen. annyit még elárulok ,hogy hosszúmenetes gyertyák vannak benne (azt mondják nem jó mert beleüt a dugóba semmit nem vettem észre ilyentéren, megmértem FHP-és a hengerfej gyertyamenet tetejét és még igy is van a dugattyú,és az eletróda közt kb 4-5mm)

Előzmény: józsika1986 (3813)