atty707 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4684

Azért ezt a gyanusítgatást, meg a bunkózást kikérem a kollégák nevében! Bizonyísd be hogy lopnak, akkor írj ilyet! Szerintem most léptél át egy határt, úgyhogy fejezd be! Ez már kimeríti a rágalmazás fogalmát, ami ugye büntetendő! Én leálltam a sértő hangnemmel, elvárom másoktól is! Ezen gondolkodj el!

Többször láttam saját szememmel, amikor a járművezető a végállomáson, vagy a lakása  előtt kannába ereszti le a gázolajat, igaz még a HV idejében. DE! Azok közül a sofőrök közül többen is a dkv állományába tartoznak jelenleg is. Amennyiben nem "divat" manapság ez a viselkedés, akkor elnézést kérek ezért a kijelentésért. (Kinizsi nyomda végállomásnál nem egyszer kaptak el sofőröket, amint épp szívták le az üzemanyagot...)

Bunkózás, írtam hogy olvass vissza! Az szerinted micsoda, amikor idős, bottal járó embereket szívatnak elsőajtózással úgy, hogy SENKI SINCS rajtuk kívül a megállóban! Vagy nem nyitja ki az ajtókat csak késve, szintén első ajtózást "szimulálva" amikor senki sincs a megállóban. Arról nem is beszélve, hogy egyes járművezetők milyen hangnemet ütnek meg utasokkal szemben. 

Sajnos mindkét dolog amit írtam jelen van, illetve jelen volt az elmúlt pár évben, így nem kellene ennyire felszívni a vizet.

Természetesen a vállalatnál - reményeim szerint - többségben vannak a rendes, tisztességes járművezetők, de hidd el vannak akiket nem lehet oda sorolni. Sajnos. :(

Előzmény: picurka33 (4680)