Coryn1987
2012.09.01
|
|
0 0
2995
|
Sziasztok!
Nekem most októberben lesz a szülinapom és úgy gondoltam,h meglepem magam és átugrom egy napra Milánóba a barátnőkkel. Szombaton reggel mennénk vasárnap reggel jönnénk.. úgyhogy igazából 24 órát töltenénk Milánóban.. de mivel most először látogatok oda szükségem lenne pár hasznos információra.. Mivel az olaszt nem beszélem jó lenne tudni,h hogyan lehet majd megértetni magam.. :) hogy esetleg milyen nyelven beszélnek még az emberek..? Olvastam,hogy a reptérről be lehet jutni busszal is, és 16 euró körül van ha retur jegyet veszek..Ezeket a jegyeket akkor is fel lehet használni,ha másnap reggel utazom vissza a reptérre? Aztán mi az amit ha már ott vagyok semmi esetre se hagyjak ki? Gondolok én itt látványosságra.. ételekre.. italokra.. És megköszönném ha tájékoztató jeleggel ezeknek az árát is megírnátok.. Vagy hogy egyébként Milánó mennyire drága? Ha egy 24 órát tartózkodom ott..és számolok azzal,hogy ott eszem, iszom, közlekedek.. mennyi az a költőpénz amit vigyek magammal? Olvastam,hogy a metróra 5 euró körül van a napijegy.. ezeket hol lehet megvenni? gondolok itt autómatákra.. És szívesen fogadok bármi nemü tanácsot, vagy információt.. amire úgy gondoljátok,hogy szükségem lehet.. ! :)
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.. és további szép napot nektek!! :) |
|