atty707 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 4664

Ti meg arra tettétek fel az életeteket, hogy szapuljátok az önkormányzatot, meg a DKV-t! Gyerekes amit műveltek!

Hidd el, szerintem itt mindenki dícsérni szeretné hőn szeretett vállalatodat, de sajnos nem tudjuk miért! Azért is "szapuljuk" rendszeresen, hogy hátha valami pozitív változás lenne már. A Te érdekedben is!

Ugyanis: Ha még kevesebb utas lesz, akkor jó eséllyel járatritkítás -> felesleges járművezetők -> elbocsátások.

Nos, véleményem szerint a dkv alkalmazottai közül a járművezetők azok, akik a legkomolyabb, legfelelősségteljesebb munkát végzik nagyon alacsony bérezésért. Ezért nem szeretném, ha egyetlen egy járművezető állása is veszélybe kerülne a felelőtlen vezetőség, önkormányzat hibái miatt. Ellenben a nem utasbarát vezetőknek nincs helyük ilyen felelősségteljes munkakörben, mert a "bunkóságuk", nemtörődömségük a többi járművezető állását is veszélyezteti, a Tiedet is! (Az emberek előbb-utóbb megunják ezt a hangnemet, és más közlekedési módra váltanak) Ezen lehet el kellene gondolkoznod!

Több hiányosságot, balesetveszélyes helyzetet is jeleztem már mind a buszvezetőnek, mind az ügyfélszolgálatnak. Legtöbb esetben a járművezető ellenséges hangnemben reagált, pedig nem őt akartam szapulni, hanem megelőzni egy esetleges balesetet. pl. motorburkolat fedelét egy csavar tartja, kisgyerek lazán bedugja a résen a kezét, az ékszíj/tárcsa garantáltan komoly sérüléseket okozott volna!

Szerencsére volt pár olyan járművezető is, aki velem együtt megszemlélte a kialakult helyzetet, és ha nem tudta ott helyben javítani, azonnal bevéste a "nagykönyvbe", és jelezte rádión a kialakult helyzetet. És természetesen megköszönte azt, hogy jeleztem felé a problémát. 

Ügyfélszolgálat meg "természetesen" le se sz*rta...

Előzmény: picurka33 (4660)