martelaszlo Creative Commons License 2012.08.30 0 0 5524

Sziasztok! 2009-es 2.0dci trafic-om kezdetben nehezen indult, ha meleg volt a moci, azután már annyira nehezen, hogy el sem indult csak akkor, ha legalább fél egy órát állt! A szerelő azt mondta injektor probléma lesz, darabja 100, ha visszaküldjük a rosszakat, de ez a piezzo elektronikás állítólag nem javítható! De akkor mi a fenének kérik vissza a rosszat, ez itt tuti svindli! Ha nem adom, akkor a renault-nál plusz 40e az injektor, egy győri cégnél pedig 10 vagy 15e, erre nem emlékszem pontosan! A szerelőm simán belemennt volna, hogy jó akkor cseréljük ki csillagászati összegért az injektororkat, mert elvileg mind hibás, kimérte! A dolog másik szépséghibája, hogy a 2 éves autóba úgy belerohadtak az injektor hüvelyek, hogy teljes szétszedés után ki lett belőle szikraforgácsoltatva! Kérdések és észrevételek: valóban ez lehetett-e és ez a baj, vagy okozhatja más? Mivel nem tudok cseredarabot adni, így 560e a 4 darab injektor+szerelés+szikraforgácsolás+járulékos alkatrészek, tömítések a komplett szétszerelés miatt!!?? Na én az injektor árát egy kicsit soknak találtam, így egy ismerősömmel találtam kinnt az UK-ba renault alkatrész kereskedőt és 270e forintért megkaptam a 4 darabot úgy, hogy ha vissza tudnám küldeni a rosszat, 40e forintot még vissza is kapnék! Akkor Mo-n mi az a****ért ilyen drága??? Vártam rá 4 napot és itt volt postával! Ha valakinek ilyen problémája van, szívesen adok kontaktot!  Laci