gyorimax Creative Commons License 2012.08.29 0 0 2427

Kedves Last Seal

Gondoltad volna , hogy az én , a mi életünk is képregénybe illik, ha egyszer megirnák a miénk is beleillene . Jó kis történet keveredett belőle.

Voltak akik miután megtették a dolgukat , már a jutalmat is átvehették . Képzeld nem is az igéből láttam meg,??? Ezsdrásból, de jól megrajzolt karakterek voltak. Tusod egyszer még az arany is értékét vesztett lesz, vagy is már most is az csak még nem lett nyilvánvalóvá ,és Ő abba tette a befektetését , meglepődött amikor mondtam neki. De ez még az elején volt , akkor már furcsa dolgokat vettem észre , és el is mondtam , nem megbánásképp mondom. A képregényben ahogy haladunk előre , mind inkább ráismerek a salamoni igére, nincs új a napalatt csak kifinomultabbak lettek a modszerek. Ne fogj mindenkivel kezett , még ha ő nyujtja is előre a kezét, pedig egy rendőrtől nem szokványos egy ilyen, már nehogy egy ilyen dolog elkábitson ? Elaltat , kábit egy másik aki megkeni pl. a sapkád tépőzáras részét , mert ugye tűz a nap és jó fejfedőt viselni , igaz ez egy másik emberke volt, nem akkor , az még elötte történt. A történet folytatodik, az Ige segit, csak figyeljek arra.

Az Úr áldjon ....

a rhémásnak pedig majd egyszer irok. Már elkeztem nézni az igéket, nem egy könnyű tanulmány az.

Előzmény: gyorimax (2426)