djuice
2012.08.24
|
|
0 0
1111
|
Na most én lérdezek.
Tud valaki Roland G70-ben töviről-hegyire jártas szakértőt vagy ilyenben jó fórumot javasolni ha itt esetleg nem volna?
Arról lenne szó, hogy próbáltam a G70 szekvenszerével felvenni más készülék által lejátszott arpeggio midi riffeket és kiírja hogy midi file error a felvétel végén. A gépkönyvet átnéztem, minden a megfelelően van beállítva, és szekvenszer módban szépen játsza is sávonként mint GM hangforrás a G70 a dolgot, de ha már fel kell venni akkor alma. Gyanítom is hogy mint ha a multi móddal ilyenképp gondja volna, mert mindig 1 sáv választható ki REC channel-nek és ha manuálisan próbálok különböző midi sávokra játszani idegen készülékről, azt veszi is, de ugyanígy több felvett sávot lejátszva már nem csinálja. Sajnos más cucc midi felvételére vonatkozólag a G70 könyve nem tesz egyáltalán említést, pedig oda vonatkozólag részletes midi filter funkciókat is tud a G70 befelé és kifelé menőleg is. Azt meg nem gondolnám hogy egy ilyen komplexitású és ekkora értékú csúcs hangszer ilyet ne tudna megoldani viszont. |
|