Ezért:
Sajnos olvastam, de számomra érthetetlen :(
Semmi, el kellene már nagyon felejteni. Inkább menjenek a Dósára, vagy a Nagyállóra.
Én a Dósát is elfelejteném. Max a 43-asnak tartanám meg, mint írtam.
Bár idén azt ajánlottuk, hogy a Hunyadi utca, a Pallagi út és a Füredi - Egyetem sgt. kereszt átjárható legyen busszal.
Ez nem hülyeség, még a Kossuth - Széchenyi között is megoldható lenne. Ott úgyis csak átvonulás van, előadás nincs.
Nem halna bele senki ha minden viszonylat mindkét végállomás között átszállás nélkül átutazható lenne.
Sőt, így csak a forgalom csökken. Vegyük a 43-ast! Bejön a Csapó utcáról, átszáll egy trolira hogy eljusson a Nagyállomásig, utána megint átszáll a 43-asra, hogy eljusson a Kishatár utcáig. Persze ez nagyon extrém példa, és ilyenre nem fog sor kerülni, csak maga az elv idegesítő.
A javaslataimhoz mit szólsz? Lehet hozzáállok kidolgozni, jövőre hátha átveszik.
Én a Volánbuszból indultam ki. Ott asszem csak a háromjegyűeket jelölik számmal.
A legtöbb négyjegyű. Szigetszentmiklóson is négyjegyűbe botlottam, ha minden igaz.
De vajon nem lehetne megyei szinten kialakítani egy számozási rendszert helyközin?
Dehogynem, bár szvsz a HV járatszámai megfelelőek.