martifelvidek Creative Commons License 2012.08.13 0 0 2397

Szia

igen magyar utazási irodánál foglaltam le az utat  -- hajosutak.com -- oldalon de végül is a For Two Utazási iroda Budapest/Tui utazási központ/  de viszont a többi dolgot  vagyis a becsekkolást a fedélzeti pénz és a kirándulást

már az Aida honlapján intéztem mindent mert az utazási iroda megadta a foglalási számomat  és akkor az ő honlapjukon/Aida.de/ tudtam

figyelni mindent a foglalással kapcsolatba és a kirándulásokat is itthon mindent elintéztem

mi Antalyába szálltunk be a hajóra és este 22.00 órakor indult a hajó  így folyamatosan jöttek egész nap az utasok így egy percet sem kellett

várni mert nem volt előttünk senki elkérték az útlevelet lefényképeztek oda adták a hajó kártyát és már mentünk is a kabinba a leszállás  a hajóról szint így volt mert nincs összejövetel egy helyen mint a Costánál vagy az MSC-nél, megreggeliztünk  és 10.00 órakor simán kiszálltunk tömeg sehol

menekülési gyakorlat volt és  sokkal fegyelmezetteb mint a többin sőt mindenkinek lekellet jelentkezni  és aki hiányzott azt is lehívatták bemondón keresztül ezt komolyan veszik kb fél óráig tartott/ mi tavaly az MSC nem is voltunk lent és senkinek sem  nem hiányoztunk/

Előzmény: Badó (2394)