Szia
igen magyar utazási irodánál foglaltam le az utat -- hajosutak.com -- oldalon de végül is a For Two Utazási iroda Budapest/Tui utazási központ/ de viszont a többi dolgot vagyis a becsekkolást a fedélzeti pénz és a kirándulást
már az Aida honlapján intéztem mindent mert az utazási iroda megadta a foglalási számomat és akkor az ő honlapjukon/Aida.de/ tudtam
figyelni mindent a foglalással kapcsolatba és a kirándulásokat is itthon mindent elintéztem
mi Antalyába szálltunk be a hajóra és este 22.00 órakor indult a hajó így folyamatosan jöttek egész nap az utasok így egy percet sem kellett
várni mert nem volt előttünk senki elkérték az útlevelet lefényképeztek oda adták a hajó kártyát és már mentünk is a kabinba a leszállás a hajóról szint így volt mert nincs összejövetel egy helyen mint a Costánál vagy az MSC-nél, megreggeliztünk és 10.00 órakor simán kiszálltunk tömeg sehol
menekülési gyakorlat volt és sokkal fegyelmezetteb mint a többin sőt mindenkinek lekellet jelentkezni és aki hiányzott azt is lehívatták bemondón keresztül ezt komolyan veszik kb fél óráig tartott/ mi tavaly az MSC nem is voltunk lent és senkinek sem nem hiányoztunk/