Törölt nick
2012.08.13
|
|
0 0
2393
|
Babszi mondta, hogy írjam le ide is, nem hiszem ,hogy érdekel valakit, mert mindig leszúrnak a spórolásért, ezért csak az olvassa akit érdekel és spórolni szeretne:
Mi régebben mindig a benti parkolóban hagytuk a kocsit, amit most felemeltek 95 eurora (1hétre). Ez a kikötő helyi parkolója. Beviszed a kocsit, kijövetkor fizetsz kártyával vagy kp-vel az automatánál. A városban Margherában nem akartuk hagyni a kocsit, mert az számunkra elég messze van, és nem őrzött. A szállodában ugyanúgy fizetni kellett volna, ezért az idén új helyet kerestünk. Én bevitem a családot a hajóhoz, majd vettünk 2 db buszjegyet, és visszajöttem egyedül a híd túloldalára. Ott az első lehetőségnél, ami több helyen is lehet, de a GPS segít, visszafordultam, és mielőtt felmentem volna a hídra előtte nagyon sok magán parkoló van, ami mindegyik zárt éjjel-nappal őrzött, és 4 euró/nap. Utána felszáltam a buszra (a buszon több mint kétszer annyi a buszjegy) és busszal visszamentem a Terminál bejáratáig. Az Agip (most Eni) kútnál leszálltam, és ott a hajó. Egyébként, ha elfelejetetek buszjegyet venni a parkolóőr is árul ugyanannyiért. Visszafelé ugyanez fordítva. 60 euró spórolás! |
|