Igen, szerintem is rontották vele a különszám színvonalát, de a többi cikk ( táltos hitvilág, Magyar néphit stb.... ) viszont igencsak jó, közérthető. A "sima" havilapból meg kihagyhatnák az "életmód" rovatot és ehhez hasonlókat, és lehetne több olyan cikk mint pl. a júliusi számban a párhuzamos dimenziókkal foglalkozó írás. De ez csak a személyes véleményem, nem én szerkesztem az újságot. :-) De az ehavi szám elég gyenge.....
Nyüvi? Tényleg nem akarom megsérteni azokat akik hisznek a létezésében, mert mindenkinek a magánügye. Én nem vagyok egy hardcore kripto-őrült, csak szimplán érdekel a téma, biológia-professzor se vagyok, ahogy ezt már régebben leírtam ide. Nekem az problémám a Fanyűvővel, hogy eléggé hundraco szagú. Sehol egy bizonyíték, sehol egy hihető beszámoló, megbízható, erdőjáró emberek szájából. ( vadászok, erdészek stb.. ) Egymásnak ellentmondó beszámolók, valahol olvasom hogy milyen félénk a nyüvi, a másik beszámolóban meg motorosok elé ugrál ki, holott minden épeszű állat világgá szalad ha valaki motorral zúzza egy erdei ösvényen. Orednáré hazugságnak tartom ezeket a beszámolókat, egytől-egyig. Meg hogy osztálykiránduláson az erdőben félreáll a srác hugyozni, a fanyűvő meg ráhuhog a fáról....... Ááááááááá....... De ez csak a személyes véleményem, szóval peace! :-)
Viszont a te blogodban olvastam a minap egy írásod, amikor egy régi UFO-s könyvből idézed azt a katonai repteres esetet. Na az már inkább elgondolkodtató........