Amet Creative Commons License 2012.08.11 0 0 340

Írod: "Nagyon mélyen vagy......"

----------------------------------

Hát még milyen mélyről jöttem:

"A fenevad, a melyet láttál, volt és nincs; és a mélységből jő fel és megy a veszedelemre. És a föld lakosai csodálkoznak (a kiknek neve nincs beírva az életnek könyvébe e világ alapítása óta) látván a fenevadat, a mely vala és nincs, noha van."(Jel 17,8)

A fenevad, mely már nincs, az a bűnös természet, ami a sajátom. Mégis vagyok (lásd: noha van), mint új ember, akiben a Krisztus lelke lakik a Szentlélekkeresztség, vagyis a Krisztus lelkének befogadása óta! Aki elnyomja a bűnös természetemet, és az igájában tartja:

"A ki pedig az Úrral egyesül, egy lélek ő vele.(1Kor 6,17)...Krisztussal együtt megfeszíttettem. Élek pedig többé nem én (lásd: mely vala és nincs), hanem él bennem a Krisztus; a mely életet pedig most testben élek, az Isten Fiában való hitben élem, a ki szeretett engem és önmagát adta érettem."(Gal 2,20)

Ebben a hamis vallásos tanok által megfertőrődött világban, pedig veszedelemre megyünk, vagy más szóval halálra adatunk az Igazság hirdetése miatt:

" Mert mi, a kik élünk, mindenkor halálra adatunk a Jézusért (igazságért), hogy a Jézus élete is látható legyen a mi halandó testünkben."(2Kor 4,11)