atty707 Creative Commons License 2012.08.10 0 0 4257

Értem. Így sem találom értelmét, mert elvesz minimum 3 buszt (lehet szóló is, beleegyezem :) ) és nem ad semmi többletet az utasoknak. Azt a kb. 150m-t én is megteszem akár 5-8 perc alatt is (gerincsérvvel), annak meg - látva a mostani "gyorsjáratok" teljesítményét nincs értelme, hogy a külterületeken ne álljon meg. Max. 2 percet nyersz vele, ha nem ragad be egy másik helyi mögé, amely meg 35-tel gyorsul, mert annyira ráér. Ha 2*2 sávos lenne az út, akkor lenne értelme, de így sajos nincs.

Ráadásul ezt a szakaszt 15 perc alatt nem lehet megtenni, inkább 18-20 perc - gyorsjárat tempójából indultam ki, így ha mindig a fél óránként közlekedő "normál" buszok előtt akarod közlekedtetni, akkor a 3 busz nem is elég.

De magam részéről kíváncsian várom az ötleteidet. :)

A másikra, hogy a józsaiakat ki akarod vinni a mikepércsire. A járművezetők miatt nem jó ötlet, ugyanis nincs ahol elvégezzék a dolgaikat. Ugyanez volt, amikor a Dobozira jártak a járatok, szegény sofőr sűrű elnézések közepette volt kénytelen a Rózsás csárda megállóban levő kiskocsmába berohanni, mert arra a bizonyos "szervre" már legalább 3 görcsöt kötött, de nem bírta tovább. Utána kénytelen volt elviselni az utasok "viccelődését", hogy beugrott egy fröccsre, mert nem bírja idegileg a vezetést...

Az is bosszantó, ha ugyanez a Segneren játszódik le, mert 3-4 perc késést is össze tud szedni. Ezért is írtam, hogy van 4 végállomás Debrecenben, minden járat induljon valamelyikről, ekkor nincs ilyen probléma, mert a pihenőidejében kultúráltan el tudja végezni a dolgát.

Ha nem muszáj, akkor ne tegyük ki a sofőröket ilyen helyzeteknek.

Előzmény: marky-511 (4254)