Babco Creative Commons License 2012.08.10 0 0 309

Na szóval... valaki a sötét proletárirígységen kivül tudna adni valami magyarázatot, mi ezzel az intézkedéssel a gond? 

Beosztáshoz kötődik, nem személyhez. Ma Magyarországon bárki kerülhet ilyen beosztásba, a szocik bukása óta nincsen kasztrendszer. Ha megszűnik az illető megbízatása, akkor megszűnik a privilégium is, legalábbis remélhetőleg.

Nekem semmi bajom azzal, hogy a cégeknél a felső vezetőknek a gyerekek magánsuliját kifizeti a cég. Főleg ha külföldiek, akkor muszáj valami olyan suliba tenni, ahol angolul folyik az oktatás. De ez magáncégeknél van, ahol profitot termelnek.

A képviselők viszont az én adómból kapják a nem kevés fizetésüket meg az ilyen-olyan juttatásokat, és amikor az átlag szülő f.sik, hogy bevegyék a gyerekét az oviba/bölcsibe, vigye kilószám a gyümölcsöket és sz.rrá van adóztatva, onnantól kezdve a pofátlanság csúcsa, hogy még ezt is mi fizessük a képviselőknek. Az oké, ha a csúcsvezető gyereke - biztonsági okokból - sem jár a mucsarögöcsei kisiskolába, de egy átlag képviselőnek ez szerintem addig nem jár, amíg ekkora kakiban van az ország és mindehol megszorítanak. Vigye oda a gyerekét, vegyék fel, de fizesse érte a piaci árat ugyanúgy, mint más szülő.

Előzmény: Törölt nick (193)