norik Creative Commons License 2012.08.08 0 0 2319

Ledöbbenve olvasom Cruzos "élménybeszámolóját".Mi június 24-én voltunk a Favolosával, úgyszintén ezen az útvonalon, de én csak szuperlatívuszokban beszélhetek az útról. Szerintem minden tökéletes volt, mi erkélyes lakosztályban laktunk. Hozzá kell tennem, hogy elég finyásak vagyunk, elég sok helyen megfordultunk már és az utóbbi időben szinte csak 5*-os helyeken, de ilyen precizitást mint ezen a hajón már régen láttunk. Csak dióhéjban néhány megjegyzés: ki- és beszállásnál valóban kérték azt hiszem Törökországban az útlevelet de ez szerepelt is az előző nap megkapott "Today"-ben. Egyébként a Costa Carddal ment a le- és felszállás szerintem nagyon flottul. A személyzet, a kaja szuper volt. A tisztaságról pedig annyit, hogy egy nap kétszer takarítottak, a fürdőszobában egy vízcsepp nem volt és enni lehetett volna a kádból és az egész fürdőszobából. Naponta hozták a friss gyümölcsöt, szóval fantasztikus volt.

Egyelőre ennyi, mert el kell mennem a géptől, de úgy éreztem hogy ezt le kell írnom. Várom az esetleges felmerülő kérdéseket, és jó utat mindenkinek!

Előzmény: Törölt nick (2316)