asta Creative Commons License 2012.08.07 0 0 555

A tények azok tények.

Orbán eredetinek mondott gondolatai egyáltalán nem eredetiek.... sokan kimondták már, benne van a közbeszédben.

Ezért mondom kezdettől fogva, hogy a megfogalmazott célokat abszolút támogathatónak tartom. Olvass vissza és meggyőződhetsz róla. Mindig ezt írtam, hozzátéve, hogy a kommunikációval van baj és a móddal. Akkor leírtam, mikor még nem beszéltek erről annyit, mint most, mikor már a következmények is látszanak.

Ma az eredmények láttán, sokkal erősebben fogalmazok.

Hogy minek nevezed a neveletlenséget, a te dolgod. Mucsainak-e vagy másnak. Én nem szoktam ilyen erősen fogalmazni....

Orbán eredetisége az erőszakos merészségében van, ami néha akár pozitív is lehet... sőt van is pozitív oldala most is. De ezt is már leírtam: bátorság ahhoz kellett, hogy a 20 éves pocsolyába valaki bedobja a követ és állja a hullámokat. Ez pozitív.

Ami viszont nem pozitív, hogy a követ úgy dobta, hogy a hullámok túl nagyok lettek és elsodrással fenyegetnek. Hogy ezt nem volt képes előre kiszámítani. Pedig ez lenne a lényeg... Egy ügyes dobó meg tudta volna oldani:O))

Ezért mondom most már következtetésként: a víz megmozdult, most már nincs visszaút, de ezt valami ügyesebb dobónak kellene folytatni, mert elmerülünk:O))