atty707 Creative Commons License 2012.08.06 0 0 4145

A zárt topikban felvetett írásodra, hogy a jót is észre kellene venni a dkv-val kapcsolatban. Teljesen igazad van. Sajnos egyre inkább nagyítóval kell keresni, de megjegyzem, hogy ennek természetesnek kellene lennie. Régebben egyszer-kétszer írtam ide is pár "örömteli" dolgot, de nem lehet tudni, hogy ezzel nem-e ártunk a buszvezetőnek. Ez a dkv kérlek szépen, sose lehet tudni. Nem viccelek, amikor indultak, az egyik sofőr átszólt az előtte haladó kollegájának, hogy várja már meg, mert kisgyerekes átszálló lenne. Erre pár másodpercen belül jött a dörgedelmes lecseszés, hogy nem kéne ilyen célra használni a cb rádiót, mert könnyen ülés nélkül találja magát... (Voltam olyan galád, hogy hallottam a cb üzenetet, mert a sofőr mögött helyezkedtem el ülő pozícióban) Szóval csak óvatosan...

Név nélkül a mai napon az egyik buszon a sofőr volt olyan rendes, hogy a kocogóknak visszanyitotta az ajtót, így nekik legalább jó napjuk volt. :) Több megállóban is elkövette ezt a "gaztettet" részemről abszolút piros pötty.

Előzmény: KSKs (4141)