Sziasztok! Múlt héten vettünk egy whirlpool wsc 5555 a+x sbs hűtőt, ami a nap 24 órájából 20-at üzemel (45 percet folyamatosan megy, majd 10-12 percre leáll). A kompresszor egyrészt hangos, másrészt akkor is megy amikor csak a ventillátornak kellene keringetnie a hideg levegőt! Természetesen 2 nap után felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy nagyon nem stimmel a gép, küldjönek ki sürgősen egy szerelőt de hozzon magával egy 72-órás jegyzőkönyvet is mert ezt a sz..t én mindenképpen visszaküldöm. A szerelők ki is jöttek bár ők nem találták meg a hibát, de elmondták, hogy előfordulhatnak hasonló dolgok a gyártás során ez beleeshetett abba a bizonyos gyártási hibaszázalékba-szerintük. Egyébként korrektül kitöltötték a jegyzőkönyvet, tehát kicserélhetem vagy visszaadják a pénzt. Per-pillanat a márkából nagyon kiábrándultam!
A segítségeteket szeretném kérni a következő dolgokban:
- van e valakinek hasonló whirpool sbs hűtője és tapasztalt e ilyen "tüneteket"?
- mennyire hangos a whirpoolok kompresszora? (amerikai konyhánk van és gyűlölöm a zajt :-))
- milyen gyakran kapcsol ki-be? (átlagos használatra értem)
- mi az a márka amit ajánlanátok helyette, ugyanilyen sbs, viszont halk és nem megy állandóan?
- szerintetek tényleg csak egy szerencsétlen hibáról van szó és belemerjek menni ugyanilyen készülék cseréjébe? (felszereltségre, térfogatra, küllemre tetszik ez a gép, csak hát a kompresszor és a zaj...)
Előre is köszönöm a segítséget!